minibus hire leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm lajme ssl web hosting struga Ekspres Bota

Një shtëpi e frymëzuar nga “Winnie the Pooh” e disponueshme në Airbnb

0
Një shtëpi e frymëzuar nga “Winnie the Pooh” e disponueshme në Airbnb

Një shtëpi e frymëzuar nga filmi i animuar “Winnie the Pooh” është e vlefshme në Airbnb dhe adhuruesit e personazhit prej pelushi nuk mund të gjejnë vend më fantastik për të kaluar disa ditë pushimesh.

Shtëpiza e vendosur në trungun e një peme, është projektuar nga ilustratori i filmit për fëmijë Kim Raymond dhe brenda saj ndodhen me detaje të gjitha objektet që arushi Winnie përdor, duke përfshirë këtu dhe qypat e mjaltit.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 StrugaLajme.com | Privacy policy

Struga Lajme | Lajmet nga Kosova