minibus hire leeds minibus hire Scarborough local minibus hire lajmet e fundit national minibus hire struga lajm lajme ssl web hosting struga Ekspres Shqiperia

“Biote” vjen më afër klientëve në qendrën “Toptani”

0

Dita ka filluar ndryshe në qendrën Toptani Shopping Center, ku një ngjarje e veçantë po tërheq vëmendjen e qytetarëve.

Kompania Biote’, e njohur për përkushtimin e saj ndaj cilësisë në fushën e Home-Furinture, sot po e sjell këtë përvojë 12-vjeçare të suksesit në zemër të Tiranës.

“Biote ka në fokus cilësinë dhe përkushtimin ndaj klientëve. Ne duam të sjellim cilësinë më të mirë për klientët. Dëshirojmë që tani të jemi më pranë me këtë showroom të ri, i cili është një proces të zgjerimit tonë në të gjithë Shqipërinë! Edhe showroom-i më i ri këtu në Toptani Shopping Center është një dëshmi e vazhdueshme e angazhimit të ‘Biote’ për të ofruar cilësi dhe shërbim të plotë për klientët”, thotë Manuela Vrenozi, përfaqësuese e “Biote”.

“Biote” ka bërë të qartë se është një markë pa kufij, e pranishme jo vetëm në Shqipëri, por edhe në shumë vende të tjera të botës. Nga cilësia e produktit, te shërbimi ndaj klientit, oferta të jashtëzakonshme – “Biote” vazhdon të jetë një histori suksesi. Dhe këto dëshmojnë të jenë hapat e parë të një kapitulli të ri.

Advertisement

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 StrugaLajme.com | Privacy policy

Struga Lajme | Lajmet nga Kosova | Lajmet e fundit